Ingrediënten (voor 4 pers)
24 scampi's
1 rode paprika
1 gele paprika
150g peultjes
150g maïskolven (mini)
100g sojascheuten
3 lente - uien
100g noodles (mie)
2el arachideolie
2el sojasaus
2el zoete chilisaus
2el sesamolie
sap van 1 citroen
Bereidingswijze
Maak de groenten schoon. Snij de paprika's in reepjes, halveer de peultjes in de lengte en snij de maïskolfjes overlangs doormidden.
Doe de noedels in een kom en overgiet ze met kokend water. Laat 5min wellen, giet af en laat schrikken onder koud water.
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Spoel ze en dep droog.
Verhit de olie in de wok. Doe er de scampi en paprika bij en bak even. Voeg er de peultjes, maïs en sojascheuten aan toe en roerbak kort. Blus met de sojasaus.
Doe er de noedels bij en schep om. Beng op smaak met de zoete chilisaus, sesamolie en limoensap.
