Snelle salade met rundsreepjes

Deze salade ontstond door wat restjes samen te voegen, ik was namelijk op zoek naar een gezonde versie van een rundscarpaccio :)


Ingrediënten voor 1 persoon


  • 3 - 4 handen rucola

  • 10 - 20 kerstomaatjes

  • 5 zongedroogde tomaatjes

  • 1/2 zakje quinoa

  • 5 champignons

  • 125g rundsvlees

  • handje pijnboompitten

  • handje parmezaanse kaas

  • 1el balsamico creme

  • 1el vloeibaar bak en braadvet


Bereidingswijze


  • Rooster de pijnboompitjes kort even in een pan.

  • Bak de champignons kort in de pan en kook terwijl de quinoa gaar.

  • Doe de rucola in een kom, samen met de tomaatjes, champignons, zongedroogde tomaatjes en quinoa.

  • Bak het rundsvlees kort even aan in de pan tot de gewenste bakwijze.

  • Leg het vlees bovenop de salade.

  • Werk af met de pijnboompitten, parmezaanse kaas en balscamico creme.







Tel. +(32) 4 78 08 34

Copywright © Key ingredients - website by mix