Frambozen crumblekoek

Deze jummy vegan frambozen crumble maakt je instant gelukkig!


Ingrediënten voor 4 personen


  • 500g bloem

  • 200g suiker of equivalent zoetstof

  • 2tl bakpoeder

  • snufje zout

  • geraspte schil van 1 citroen

  • 200ml zonnebloemolie

  • 40g maïzena

  • 1el esdoornsiroop

  • 400g frambozen

  • 30g cassonadesuiker


Bereidingswijze


  • Meng de bloem met de suiker, bakpoeder, zout en citroenrasp.

  • Voeg de olie toe en meng tot een glad deeg. Zet 30min in de koelkast.

  • Verhit de oven voor op 180 graden.

  • Bekleed een bakvorm van 20 x 30cm met bakpapier. Meng de maïzena en de esdoornsiroop onder de frambozen.

  • Bedek de bodem van de bakvorm met iets meer dan de helft van het deeg. Druk goed aan en verdeel het fruit erover.

  • Meng de cassonadesuiker door de rest van het deeg env verdeel over het fruit.

  • Zet 45min in de oven.

  • Haal de koek uit de oven en laat volledig afkoelen. Snij nadien in repen of vierkantjes.







 
  • Facebook
  • Instagram

Copywright © Key ingredients - website by mix