top of page

Bananenbrood 2.0

Bijgewerkt op: 28 apr. 2020

Een tweede versie op het bananenbrood, deze keer met pindakaas, hazelnoten en chocolade!


Ingrediënten


  • 125g fijne havermout

  • 75g hazelnootmeel

  • 1el bakpoeder

  • 2 grote eieren

  • 3 rijpe bananen

  • 2 volle el pindakaas

  • 30g pure chocolade

  • 1 handvol noten, fijngehakt


Bereidingswijze


  • Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Mix de havermout tot meel in de blender (of gebruik havermeel). Giet in een mengkom, voeg hazelnootmeel en bakpoeder, snufje zout toe en meng.

  • Mix de eieren, banaan en pindakaas in de blender.

  • Voeg toe aan de droge ingrediënten en meng tot een glad beslag.

  • Voeg de stukjes chocolade en hazelnoten toe en meng.

  • Giet in een cakevorm en bak 45min.

  • Zet de oven af en laat afkoelen met de deur op een kier.




0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page