• Diëtiste Julie Turelinckx

Banana cookies

Ingrediënten (voor 20 cookies)


  • 80g vloeibare margarine

  • 150g rietsuiker of variant

  • 1 ei

  • 2 fijngeprakte bananen

  • 250g bloem

  • snufje zout

  • 1/2 tl bakpoeder

  • 4el halfvolle melk

  • 100g pure chocoladestukjes of rozijnen (even in water gelegd)


Bereidingswijze


  • Verwarm de oven op 180 graden

  • Klop de margarine en de suiker luchtig in een kom.

  • Klop in een andere kom het ei los en giet bij het botermengsel.

  • Voeg de geprakte bananen toe en roer goed.

  • Zeef de bloem met het zou en de bakpoeder en roer door het beslag.

  • Voeg er melk aan toe en roer opnieuw.

  • Doe er de chocoladestukjes of rozijnen bij.

  • Schep hoopjes deeg op een bakplaat met bakpapier en bak voor 15 - 20min.







56 views

Dietiste Julie Turelinckx