Appelcake met rood fruit

Van deze cake kan je genieten zonder schuldgevoel! Bovendien is deze cake klaar voor je het weet.


Ingrediënten


Voor de cake

110g havermeel + 80g amandelmeel

200g magere yoghurt

100g appelmoes zonder suiker

3 eieren

2tl bakpoeder

2tl kaneel

2el olie

50g rozijnen

1 rode appel

125g rood fruit


Voor de crumble

50g havermeel + 40g amandelmeel

2tl honing

2tl honing


Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier.

  • Snij de appel in kleine stukjes.

  • Week de rozijnen in warm water voor 5 min.

  • Klop het ei luchtig en meng met alle ingrediënten (behalve de appel en rood fruit)

  • Voeg het fruit toe aan het beslag en doe in de bakvorm.

  • Meng de ingrediënten voor de crumble tot een kruimelig beslag.

  • Doe de crumble over de cake en bak voor 40 - 50min.




 

Tel. +(32) 4 78 08 34

Copywright © Key ingredients - website by mix