Van deze cake kan je genieten zonder schuldgevoel! Bovendien is deze cake klaar voor je het weet.
Ingrediƫnten
Voor de cake
110g havermeel + 80g amandelmeel
200g magere yoghurt
100g appelmoes zonder suiker
3 eieren
2tl bakpoeder
2tl kaneel
2el olie
50g rozijnen
1 rode appel
125g rood fruit
Voor de crumble
50g havermeel + 40g amandelmeel
2tl honing
2tl honing
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier.
Snij de appel in kleine stukjes.
Week de rozijnen in warm water voor 5 min.
Klop het ei luchtig en meng met alle ingrediƫnten (behalve de appel en rood fruit)
Voeg het fruit toe aan het beslag en doe in de bakvorm.
Meng de ingrediƫnten voor de crumble tot een kruimelig beslag.
Doe de crumble over de cake en bak voor 40 - 50min.
